Waarom Pouderoyen Car Sales?

Pouderoyen Car Sales bemiddelt in klassieke en luxe automobielen. Dat betekent dat het gehele proces van aankoop cq verkoop wordt begeleid en voor beide partijen de beste condities worden afgestemd. Wij kopen dus geen auto’s in en houden geen voorraad. Precies alle activiteiten die nodig zijn om een auto van eigenaar te laten wisselen, regelen wij.

Waarom uw auto verkopen via Pouderoyen Car Sales?

Maurice bemiddelt graag uw automobiel. Het klantcontact met daarbij het ontzorgen van zijn klanten geeft hem energie. Zijn kennis en ervaring zorgen ervoor dat de verkoopkans aanzienlijk wordt vergroot. Persoonlijk contact leidt tot een soepele samenwerking. Ga naar contact voor meer informatie.

U hoeft uw auto niet in te ruilen. Nagenoeg alle autohandelaren hanteren een standaard “handelsprijs”, die doorgaans een stuk lager is dan de werkelijke verkoopwaarde van uw auto. Op deze manier kunt u besparingen realiseren die in de som oplopen tot duizenden euro’s. Daarnaast hoeft Pouderoyen Car Sales geen dure showroom of voorraad te financieren. Dergelijke besparingen zullen u ten goede komen.

Het gehele proces wordt u uit handen genomen. Er worden aansprekende advertenties met professionele foto’s op alle gangbare advertentiesites in het binnen- en buitenland geplaatst. In samenspraak wordt een realistische verkoopprijs afgestemd. Potentiële kopers komen in principe niet bij u op bezoek. Al het contact en proefrit afspraken verlopen via Pouderoyen Car Sales. 

Met ruim 10 jaar commerciële ervaring in de automotive branche heeft Maurice een groot netwerk opgebouwd met potentiële autokopers, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast weet hij waar op gelet moet worden om de verkoop van uw auto effectief en transparant te regelen.

Terwijl uw auto wordt bemiddeld, kunt u gewoon in de auto blijven rijden. Stalling in onze showroom is gratis.

Maurice heeft een speciaal pakket voor u samengesteld!

Verkoop Bemiddelingspakket voor particulieren en bedrijven, met onder andere:

> Een professionele fotoreportage op locatie
> Een vraagprijs analyse
> Het opstellen van een hoogwaardige advertentie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Is uw interesse in Pouderoyen Car Sales gewekt na het bezoek aan deze website, dan plannen wij graag een kennismakingsgesprek.