Voorbeeld van uw besparing

Garage en dealerbedrijven kunnen feitelijk meer vragen voor hun auto’s, dit omdat ze professionaliteit en zekerheid uitstralen. Uiteraard wilt u als autobezitter een gemaximaliseerde financiele beloning bij de verkoop van uw auto, maar bij particuliere verkoop is dit bijna onmogelijk. Pouderoyen Car Sales biedt de professionaliteit en zekerheid van een dealerbedrijf of garagebedrijf, en u kunt hier van profiteren.

Stel, u bezit een Range Rover Sport uit 2015 met 115000 kilometer op de teller. Op dit moment is de verkoopprijs bij een dealerbedrijf €49.900,-. Welke autokoper zou dit bedrag uit gaan geven bij een particulier? Ook al betreft de vraagprijs €45000,- de kans is dan nog steeds groter dat de autokoper bij het dealerbedrijf terecht komt. Dit komt wederom door het stukje professionaliteit en zekerheid.
Als u de auto wilt laten inkopen of gaat inruilen (u krijgt bij inruil simpelweg korting op de nieuwprijs die u ook krijgt bij de aankoop zonder inruil) dan krijgt u €40.000,- voor de auto zodat deze na de deal kan worden aangeboden voor €50.000,-. Dit is de core business van een dealerbedrijf en geheel begrijpelijk, maar in uw nadeel.

Pouderoyen Car Sales komt nu goed van pas. Wij gaan uw auto verkopen voor een scherp bedrag van €46.500,- en kunnen hier het stukje zekerheid en professionaliteit aan toevoegen. Wij vragen hiervoor van u slechts een eenmalige bijdrage en een stukje provisie bij verkoop, wij kopen uw auto dus niet in.
In het geval van de verkoop van de eerder genoemde Range Rover Sport kan het voordeel wel oplopen tot €6000,-!

Categories:

No comments yet.

LEAVE YOUR REPLY

Reset all fields