Tarieven

Kies voor het bemiddelingspakket

Het pakket

> Professionele fotoreportage op locatie;
> Vraagprijs analyse;
> Opstellen van een hoogwaardige advertentie;
> 3 maanden adverteren op diverse autowebsites;
> Fungeren als aanspreekpunt voor potentiële kopers, voorzien van bezichtigingen, testritten en onderhandelingen;
> Sluiten van de deal en het opstellen van een verkoopcontract;
> Wekelijkse update van statistieken zoals het actuele aanbod online, aantal clicks, reacties en contactmomenten;
> Looptijd van deze dienst betreft 3 maanden, verlenging van de dienstverlening kost €69,- per 4 weken: provisie en reiskosten regeling in overleg.

Bemiddelings Service

Verkoop Bemiddelingspakket voor Particulieren €650,- inclusief 21% BTW.

Voorwaarden om gebruik te maken van deze service

> Exclusieve en/of jonge voertuigen
> Oldtimers en youngtimers
> Exclusiviteit in het adverteren van uw voertuig

Voorbeeld van uw besparing

Garages en dealerbedrijven kunnen een hogere vraagprijs hanteren voor hun auto’s, omdat zij een bepaalde mate van professionaliteit en zekerheid uitstralen. Uiteraard wilt u, als autobezitter, de hoogst haalbare financiële beloning voor de verkoop van uw auto. Bij particuliere verkoop is dit echter bijna onmogelijk. Pouderoyen Car Sales biedt dezelfde professionaliteit en zekerheid van een garage of dealerbedrijf. Hier kunt u van profiteren.

Stel, u bezit een Range Rover Sport uit 2015 met 115000 kilometer op de teller. Op dit moment is de verkoopprijs bij een dealerbedrijf €49.900,-. Welke autokoper zou dit bedrag uit gaan geven bij een particulier? Ook al betreft de vraagprijs €45000,- de kans is dan nog steeds groter dat de autokoper bij het dealerbedrijf terecht komt. Dit komt wederom door het stukje professionaliteit en zekerheid.
Als u de auto wilt laten inkopen of gaat inruilen (u krijgt bij inruil simpelweg korting op de nieuwprijs die u ook krijgt bij de aankoop zonder inruil) dan krijgt u €40.000,- voor de auto zodat deze na de deal kan worden aangeboden voor €50.000,-. Dit is de core business van een dealerbedrijf en geheel begrijpelijk, maar in uw nadeel.

Pouderoyen Car Sales komt nu goed van pas. Wij gaan uw auto verkopen voor een scherp bedrag van €46.500,- en kunnen hier het stukje zekerheid en professionaliteit aan toevoegen. Wij vragen hiervoor van u slechts een eenmalige bijdrage en een stukje provisie bij verkoop, wij kopen uw auto dus niet in. In het geval van de verkoop van de eerder genoemde Range Rover Sport kan het voordeel oplopen tot wel €6000,-!

Reviews

F. Bakker

Maurice is een bevlogen verkoper met verstand van zaken. Hij is betrouwbaar en heeft een open mind.

L. van Merwijk

Top advies bij aankoop auto. Eerlijk en betrouwbaar.

C. van der Harst

Prima bedrijf met professionele uitstraling en het belang van de klant staat hoog in het vaandel. Mijn auto was binnen 2,5 week verkocht.

Verkoopt u uw auto binnenkort via Pouderoyen Car Sales?